Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори пред медиите в Турция, където тече

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори пред медиите в Турция, където тече
Коментари Харесай

Домусчиев: Български тим никога не е отстранявал Милан? Време е за нещо историческо

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев приказва пред медиите в Турция, където тече зимната подготовка на " орлите ". Той разяснява идния конфликт в Лига Европа сред българския първенец и международния гранд Милан, написа Sportal.bg. 

" Български тим в никакъв случай не е отстранил Милан? Да, по този начин е, само че мисля, че е време да създадем нещо историческо. Мачът ще е нещо като Давид против Голиат - те направиха селекция за 200 милиона евро, а нашата е за 1 милион. Понякога обаче Давид побеждава Голиат. Това е нашата цел. Ние няма от какво да се плашим. Имаме добър тим ", сподели Домусчиев. 

" Най-вероятно повече няма да сме дейни на трансферния пазар до лятото. След това ще търсим попълнения, като се има поради, че с някои момчета няма да продължим работа. Също по този начин можем да имаме и някои изходящи прехвърлянето ".

" Дали Светослав Дяков е преподписал? Да, той продължи контракта си с клуба. Постъпи доста отговорно и правилно към клуба, макар че имаше много примамливи оферти от близки до нас страни ", добави предприемачът.

Домусчиев разяснява също по този начин въпроса дали президенти на футболни клубове би трябвало да бъдат в изпълкома на БФС. Босът на " орлите " е на мнение, че това може да бъде положително решение, стига тези, които влизат, да са качествени ръководители.

" За мен няма логичност. По доста места в Европа, в това число и в УЕФА има президенти, които са в управителните органи. Важното е да си съумял президент, а не някой пропаднал ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР